Alonzo_, Wszystko ładnie pięknie i rozumiem to że kogoś może nie być stać na jadanie po Chorwackich restauracjach ale niech mi nikt nie wmawia że targając wodę piwo produkty żywnościowe z PL zamiast kupować tam na miejscu to taka duża różnica by opłacało się w to bawić :!:
Miras, ceny przez Ciebie podawane są wg mnie bardzo dobre. W mojej okolicy była większa różnica. Ja nikogo do niczego nie namawiam. "Oszczędni" z natury czy z musu i tak coś zabiorą a Ci co jadą wypocząć a nie pichcić będą sie stołować tyle na ile mogą sobie pozwolić. To temat rzeka. Zależny od upodobań, budżetu i wielu innych indywidualnych aspektów.
Co kto woli
Także z mojej strony PEACE i nic nie mam osobiście ani do wersji total cheap ani na bogato. Ważne żeby się dobrze bawić.
Od dłuższego czasu zaobserwowałem że cofając moja O1 lubi trzymać się prawej strony i pomimo trzymania kierownicy prosto lubi zjeżdżać w prawo ? Sam już nie wiem czy to tylko moje złudzenie, czy rzeczywiście autko tak polubiło prawą stronę ? Mam do was pytanie czy coś takiego jest w ogóle możliwe a jeżeli tak to czym może być to spowodowane ?
Komentarz